Przepis i sposób przygotowania na: Dyniowo-marchewkowa zupa krem.
Kroki postępowania
Gotową zupę przyprawić do smaku solą,pieprzem,bazylią,ziołami prowansalskimi,imbirem i gałką.
miąższ z dyni | 50 dag |
marchew | 50 dag |
cebula | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
masło lub margaryna | 3 łyżki |
bulion warzywny | 4 szklanki |
sól i pieprz | |
Bazylia suszona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Imbir mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: