Przepis i sposób przygotowania na: Dyniowe placuszki z dipem koperkowym
Majonez wymieszać ze śmietanką i koperkiem, schłodzić w lodówce.
Podawać placuszki z dipem koperkowym.
dynia |
1/4 dynii
|
jaja |
2 szt
|
mąka pszenna |
4 łyżki
|
mąka ziemniaczana |
2 łyżki
|
Kucharek przyprawa uniwersalna |
1 łyżeczka
|
olej do smażenia |
|
majonez |
2 łyżki
|
śmietanka 12-procentowa |
100 ml
|
Koperek suszony Prymat |
2 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: