Przepis i sposób przygotowania na: Dynia z kiełbasą
Kroki postępowania
Na koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Dokładnie mieszamy, ewentualnie doprawiamy.
Danie porcjujemy. Podajemy na ciepło.
dynia | 1-1,3 kg po obraniu |
kiełbasa | 60 dag |
papryka czerwona | 2 sztuki |
natka pietruszki | spory pęczek |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
cebula | 2 sztuki |
olej do smażenia | |
przecier pomidorowy | ok 0,5 litry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: