Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dynia do drugiego dania

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

miąższ dyni 1 kg
sól do smaku
rosół warzywny 130 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Dynia do drugiego dania

Miąższ dyni kroimy w kostkę. Wkładamy do garnka, zalewamy gorącym rosołem. Dusimy do rozpadnięcia się dyni. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy do mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 19.11.2013 10:25
fajny przepis, takiej do obiadku nie robiłam :)
krysia50 22.06.2012 12:57
dobry przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak