Dynia do drugiego dania

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • miąższ dyni

    1 kg
  • sól do smaku

  • rosół warzywny

    130 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Miąższ dyni kroimy w kostkę. Wkładamy do garnka, zalewamy gorącym rosołem. Dusimy do rozpadnięcia się dyni. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy do mięsa.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina38 19.11.2013 10:25
fajny przepis, takiej do obiadku nie robiłam :)
krysia50 22.06.2012 12:57
dobry przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat