Przepis i sposób przygotowania na: Dwusmakowa pychotka
Kroki postępowania
Ubijamy bialka jaj .Dodajemy cukier a nastepnie żółtka.Po woli dosypujemy mąkę.
Ciasto pieczemy w nagrzanym piekarniku do 175 stopni i pieczemy 25 minut.
Dwie śnieżki ubijamy w połowie mleka z przepisu z dodatkiem cukru pudru.
Następnie łączymy ją z 0.5 kg sera najlepiej takiego z wiaderka.
Wstawiamy na 5 minut do lodówki.
Drugą warstwę z galaretką truskawkową wykonujemy tj z galaretką agrestową.
Masą zalewamy delicje.
Wyrownujemy powierzchnie i schładzamy w lodówce
Na patelni rozpuszczamy masło.wsypujemy wiorka kokosowe i cukier.
Wiorka prazymy do złotego koloru.
Wykladamy na ciasto.
Nadal schładzamy najlepiej całą noc.