Przepis i sposób przygotowania na: Duszony filet z kaczki
Podajemy z kluskami ziemniaczanymi.
pierś z kaczki | 600 g (bez skóry) |
pieczarki | 250 g |
masło | 1 łyżka |
dymki ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
bulion drobiowy | 600 ml |
sos sojowy | 1 łyżka |
kozieradka | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 5 szt |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
kluski | 500 g (ziemniaczane) |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: