Przepis i sposób przygotowania na: Duszone warzywa z pieczarkami i natką pietruszki
Kroki postępowania
Smacznego :)
cukinia | 1 szt |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
pieczarki | 150 gram |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
zielona pietruszka | 1 duży pęczek |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 4 łyżki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: