Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszone warzywa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 8 sztuk
fasolka szparagowa 20 dag.
marchewka 5 sztuk
cukinia 1 sztuka
kostka warzywna 1 sztuka
olej 1 łyżka
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Duszone warzywa

Ziemniaki obieramy, kroimy w plastry. Cukinię kroimy w kostkę, marchewkę i cebulę w krążki, fasolkę w nieduże kawałki. Warzywa wrzucamy do garnka i dusimy z odrobiną oleju i szklanką wody. Dodajemy przyprawy, dusimy do miękkości.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 11.09.2012 20:29
lubię takie warzywa duszone do sztuki mięska
SylwiaMagdaSabin 11.09.2012 18:42
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak