Duszona łopatak wieprzowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łopatka bez kości

    1 kg
  • kminek Prymat

    1 łyżeczka
  • Liść laurowy suszony Prymat

    2 sztuki
  • sól do smaku

  • cebula

    2 sztuki
  • Ziele angielskie całe Prymat

    4 sztuki
  • smalec

    (do smażenia)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso umyć i pokroić na plastry ok.2 cm. nasolić. Mięso smażyć na rozgrzanym smalcu dodać przyprawy, pokrojoną w krążki cebulę. Jak potrzeba podlać woda.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (21)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Maniek2 07.04.2013 19:19
apetyczna super
Beata23 24.02.2013 11:56
pyszny obiadek
IKrakowianka 26.09.2012 18:58
świetny obiadek
caralajna 03.09.2012 06:40
super
kanu83 13.08.2012 23:10
extra
Grazyna0211 07.07.2012 11:55
lubimy takie mięsko
Ela15 14.06.2012 08:58
super
Wacław 24.05.2012 09:39
pyszne mięsko !
cooleczka 10.05.2012 21:50
pycha :)
Norgiusz 19.04.2012 07:22
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat