Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszona kapusta pekińska

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
cebula 1 sztuka
Koperek suszony Prymat
olej
sól do smaku
Majeranek suszony Prymat
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Duszona kapusta pekińska

Kroki postępowania

1
Cebule drobno posiekać
Krok 1 - Duszona kapusta pekińska foto
2
I podsmażyć ja na oleju
Krok 2 - Duszona kapusta pekińska foto
3
Kapustę pekińska posiekać
Krok 3 - Duszona kapusta pekińska foto
4
I dodać do cebuli
Krok 4 - Duszona kapusta pekińska foto
5
Następnie dodać koperek
Krok 5 - Duszona kapusta pekińska foto
6
Wymieszać i dusić do miękkości pod przykryciem
Krok 6 - Duszona kapusta pekińska foto
7
Pod koniec doprawić do smaku
Krok 7 - Duszona kapusta pekińska foto
8
Wymieszać i podawać do obiadu
Krok 8 - Duszona kapusta pekińska foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milenka 27.05.2013 19:17
Na pewno jest pyszna
Magda24 15.03.2013 20:16
już same zdjęcia napędzają apetyt - pyszna :)
babajaga1969 06.03.2013 10:36
wygląda apetycznie - kapusta pekińska jest miękka, więc podsmażona musi rozpływać się w ustach :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak