Przepis i sposób przygotowania na: Drożdżowy zawijaniec na słono, czyli co zrobić z pozostałą pieczenią... :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
drożdże świeże | 35 g |
mleko | 320 ml |
cukier | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 350 g |
mąka żytnia typ 720 | 150 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
oliwa | 4 łyżki |
mięso mielone | 350 g |
ser biały | 8 plastrów |
majonez | 1-2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: