Składniki:
mąka | 2,5 szklanka |
cukier | 0,5 szklanka |
cukier waniliowy | 16 g |
jajko | 2 |
masło roztopione | 70 g |
mleko | 3/4 szklanki |
drożdże | 20 g |
sól | |
rabarbar | 400 g |
masło miękkie | 75 g |
cukier | 60 g |
mak | 100 g |
cukier waniliowy | 16 g |
mąka | 2,5 szklanka |
cukier | 0,5 szklanka |
cukier waniliowy | 16 g |
jajko | 2 |
masło roztopione | 70 g |
mleko | 3/4 szklanki |
drożdże | 20 g |
sól | |
rabarbar | 400 g |
masło miękkie | 75 g |
cukier | 60 g |
mak | 100 g |
cukier waniliowy | 16 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: