Przepis i sposób przygotowania na: DROBIOWY STROGONOW
Mięso mieszamy z pieczarkami,papryką i cebulą,wlewamy bulion i zagotowujemy,dodajemy koncentrat,doprawiamy papryką mieloną,solą i pieprzem do smaku.Zagęszczamy mąką,podajemy z pieczywem.
mięso drobiowe z rosołu | 500 gram |
pieczarki | 500 gram |
papryka czerwona | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżka |
papryka mielona | 2 łyżeczka |
cebula | 2 szt |
mak | 3 łyżka |
masło | 1 łyżka |
bulion | 1,5 litr |
olej | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: