Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe roladki "włoskie smaki"
Kroki postępowania
Na brzegu rozbitego mięsa układamy plasterki pomidora ,sera oliwki i listki świeżej Bazyli. Zwijamy w roladę .
W panierce obtaczamy roladki.
filet z kurczaka podwójny | 2 szt |
ser feta | pól kostk |
pomidor | 1 szt |
oliwki czarne | |
bazylia świeża | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
sól i pieprz |
siemię lniane | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: