Drobiowe roladki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 4 plastry sera żółtego

  • sól, pieprz

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • 3 łyzki mąki

  • olej do smażenia

  • parówki

    4 szt
  • pasztet

    4 łyżki
  • filet z kurczaka podwójny

    1 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet z kurczaka pokroić na cztery kotlety,rozbic na dość duże płaty, posolic i posypac pieprzem.Na tak przygotowane mięso położyc plaster sera, posmarowac pasztetem i polozyć parówkę. Całość zwinąc i spiąc długa wykałaczką. Gotowe roladki opanierowac w mące ,jajku i tartej bułce,smazyc na rumiano z każdej strony.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iwona332 05.09.2010 00:20
super
Klaudia007 18.08.2010 11:09
ciekawe:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat