Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowa wątróbka duszona z cebulą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 450 g
cebula biała 1 szt
masło 1
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowa wątróbka duszona z cebulą

Drobiową wątróbkę moczymy przez 30 minut w zimnej wodzie, odcedzamy. Kroimy wątróbkę wg uznania. Cebule obieramy i kroimy w plastry. Do woka przekładamy masło, dodajemy wątróbkę oraz pokrojoną cebulę i całość dusimy przez 25 minut co pewien czas mieszamy. Na koniec duszenia doprawiamy do smaku solą, mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak