Składniki:
filet z dorsza | 1 |
miąższ z dyni | 200 gram |
pieczarki | 250 gram |
cebula | 1,5 |
masło roślinne | 1 łyżka |
śmietana 30% | 0,5 szklanki |
sok z cytryny | |
ząbki czosnku | 4 |
Bazylia suszona Prymat | |
sól | |
pieprz | |
ser żółty |
filet z dorsza | 1 |
miąższ z dyni | 200 gram |
pieczarki | 250 gram |
cebula | 1,5 |
masło roślinne | 1 łyżka |
śmietana 30% | 0,5 szklanki |
sok z cytryny | |
ząbki czosnku | 4 |
Bazylia suszona Prymat | |
sól | |
pieprz | |
ser żółty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: