Dorsz z warzywami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • dorsz

    4 szt
  • pomidorki z puszki

    1 opakowanie
  • fasolka szaragowa

    1 puszka
  • olej do smażenia

    2 łyzki
  • sól

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę czyścimy i kroimy na kawałki i solimy. Smażymy na oleju i dodajemy fasolkę i pomidorki. Dusimy na małym ogniu 20 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
andzia123 29.05.2012 07:35
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat