Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Dorsz w śmietanie

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1/4 l śmietany
3 łyzki musztardy
sok z połowy cytryny
sól, pieprz
do smaku
dorsz
75 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w śmietanie

Dorsza umyć, posolić i popieprzyć. Włożyć do naczynia żaroodpornego i zalać śmietaną wymieszaną z musztardą, pokropić sokiem z cytryny. Wstawić do piekarnika i piec ok 20-30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak