Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorsz w piwie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piwo 250 ml
olej 2 łyzki
cebula 1 sztuka
masło 1 łyzeczka
filet z dorsza 4 sztuki
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka
Kminek mielony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: dorsz w piwie

dorsza pieprzymy zalewamy piwem i kładziemy do lodówki na 1 godzinę na patelni z dodatkiem oleju smażymy cebule na cebuli kładziemy dorsza i smażymy z obu stron przez kilka chwil zalewamy pozostałym piwem sypiemy kminek i paprykę i trochę soli dusimy 20 minut i gotowe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 01.05.2012 13:58
super przepis
Hanna5 05.04.2012 15:47
ciekawe...
mic 29.01.2012 12:17
piwo pasuje do wszystkiego:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak