Dorsz w cebuli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • dorsz

    1 kg
  • cebula

  • przyprawy

  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebule obieramy i kroimy na cieniutkie plasterki. Filety karpia myjemy, wycieramy ręcznikiem papierowym i układamy w żaroodpornym naczyniu i przykrywamy cebula. Posypujemy przyprawami: solą, pieprzem, zielem angielskim i dorzucamy dwa listki laurowe, polewamy ketchupem i pieczemy w piekarniku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 16.07.2011 00:09
niezłe
aginaa 15.03.2011 16:22
mniam mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat