Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorsz pieczony

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: dorsz pieczony

Filety umyć, pokroić na kawałki, solimy, w misce roztrzepać jajka, filety obtaczamy w jajku i tartej bułce. Kładziemy na rozgrzany olej na patelni pieczemy na złoty kolor. Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 13.02.2011 10:21
uwielbiam ryby pod każdą postacią
Izabela/bella81 05.01.2011 10:39
smaczna
m1monika 13.12.2010 17:30
pychotka :-)
Cbeti 16.11.2010 14:59
rybka? to jest to. szybko i smakowicie
Mati13 13.11.2010 09:57
lubie dorsza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak