Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
oliwa
6 łyżek -
sos sojowy
150 ml -
polędwica wołowa
400 g -
papryka czerwona
1 szt. -
por
1 szt. -
cebula czerwona
1 szt. -
wywar warzywny
200 ml -
sok z cytryny
1/2 szt. -
Papryka ostra mielona Prymat
1/2 szt. -
szczypiorek
do dekoracji -
cukier
1 łyżeczka -
Pieprz czarny ziarnisty Prymat
-
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
-
Kolendra cała Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku VIII: Wołowina karmelizowana z papryką, odc. 3
Kroki postępowania




Komentarze (1)