Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VI: Pieczona cebula z farszem z białej kiełbasy, odc. 25
Kroki postępowania



duże cebule |
5 szt.
|
woda |
2 l
|
białe kiełbaski |
3 szt.
|
kasza pęczak |
1/2 szklanki
|
jarmuż |
100 g
|
masło klarowane |
3 łyżki
|
miód wielokwiatowy |
1 łyżka
|
koperek świeży |
|
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
|
Pieprz czarny mielony Prymat |
|
natka pietruszki |
|
Cynamon mielony Prymat |
|
Goździki całe Prymat |
|
Ziele angielskie mielone Prymat |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: