Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VI: Pieczona cebula z farszem z białej kiełbasy, odc. 25
Kroki postępowania



duże cebule | 5 szt. |
woda | 2 l |
białe kiełbaski | 3 szt. |
kasza pęczak | 1/2 szklanki |
jarmuż | 100 g |
masło klarowane | 3 łyżki |
miód wielokwiatowy | 1 łyżka |
koperek świeży |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
natka pietruszki | |
Cynamon mielony Prymat | |
Goździki całe Prymat | |
Ziele angielskie mielone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: