Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorada pieczona z salsą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Dorada 1 sztuka
awokado 1 sztuka
pomidor 1 sztuka
kolendra posiekana 1/2 pęczka
oliwa 3 łyżki
sól i pieprz 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Dorada pieczona z salsą

Doradę przekrój na pół posól i popieprz. Olej oliwą, wstaw do piekarnika 190 stopni 25 minut.
Przygotuj salsę krojąc warzywa w kostkę, a kolendrę posiekaj. Polej olejem, dopraw.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania321 30.09.2016 20:25
Pyszny obiadek :)
KORAL 30.09.2016 18:12
Smaczna ryba. Ryby mają tylko jedną wadę, są dość drogie :)
Bernadeta1 30.09.2016 15:10
szybki i smaczny obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak