Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy pasztet z wątróbki

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 1/2 kg
cebula 1 szt
boczek wędzony 20 dkg
olej do smażenia
sól do smaku
pieprz do smaku
Gałka muszkatołowa cała Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy pasztet z wątróbki

Wątróbkę podsmażamy z cebulą na oleju, dusimy pod przykryciem do miękkości. Boczek parzymy kroimy na kawałki. Miksujemy wszystko, przyprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 03.01.2014 08:16
pasztet domowy na pewno najlepszy
ben-ka 02.01.2014 15:51
Nie robiłam takiego i jeszcze nie jadłam,trzeba sprawdzić jak smakuje:)
misia53 30.03.2013 01:09
domowy pasztet jest pyszny , nie ma porównania ze sklepowym
annagebalska 23.12.2012 11:03
pycha
pacpaw 01.10.2012 21:08
o pasztet bez pieczenia. Na pewno do zrobienia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak