Przepis i sposób przygotowania na: Domowy pasztet drobiowy
Kroki postępowania
Gotować na malutkim ogniu do miękkości.Ostudzić po ugotowaniu. Dokładnie obrać mięso ze wszystkich kości.
udka kurczaka | 3 sztuki |
wątróbka drobiowa | 30 dag |
marchew | 1-2 sztuki |
cebula | 1-2 sztuki |
pietruszka korzeń | 1-2 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
jajko | 4 sztuki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
szałwia do smaku | |
kucharek do smaku | |
indyk | 40 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: