Składniki:
pierś z kurczaka | 450 g |
wieprzowina | 450 g |
wątróbki z kurczaka | 100 g |
podgardle | 200 g |
cebula | |
czosnek | 3 zabki |
jajko | 2 |
sól | |
pieprz | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
smalec |
pierś z kurczaka | 450 g |
wieprzowina | 450 g |
wątróbki z kurczaka | 100 g |
podgardle | 200 g |
cebula | |
czosnek | 3 zabki |
jajko | 2 |
sól | |
pieprz | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
smalec |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: