Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DOMOWY PASZTET

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka bez kości 1 kg
podgardle 50 dag
wątróbka 20 dag
kurczak 2 udka
marchew
natka pietruszki
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
pieprz do smaku
sól do smaku
Kucharek przyprawa do potraw
majeranek
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: DOMOWY PASZTET

ugotować mięso, wątróbkę i marchew przekręcić przez maszynkę bułkę suchą namoczyć w wywarze i też przekręcić dodać jajko przyprawy natkę pietruszki masę wymieszać zmiksować w robocie kuchennym przełożyć do blaszki posypać majerankiem i bułką tartą upiec w 180 stopniach ok.50 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona381 02.09.2011 11:47
Napewno zrobie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak