Przepis i sposób przygotowania na: Domowy pasztet
Kroki postępowania
Rozgrzać olej na patelni i obsmażyć wątróbkę z każdej strony. Następnie dodać cebulę i smażyc jeszcze 5 minut pod przykryciem.
skrzydełka kurczaka | 5 szt |
wątroba wołowa | 0,5 kg |
marchewka ugotowana | 2 szt |
pietruszka gotowana | 1 szt |
seler gotowany | 1/2 szt |
cebula | 2 szt |
jaja | 2 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka mielona | do smaku |
olej | 1 łyżka |
karkówka | 0,5 bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: