Domowy Kebab

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

    1 kg
  • ogórki konserwowe

    1 słoik
  • kapusta pekińska

    1 szt
  • majonez

    1 słoiczek
  • keczup

  • marynata staropolska pikantna

    2 szt
  • cebula biała

    po2 szt
  • cebula czerwona

    po2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety kroimy w kostkę, wkładamy do marynaty, zostawiamy na noc. Cebulę kroimy w piórka, kapustę siekamy, solimy. Ogórki kroimy w półplasterki, paprykę w plastry. Mieszamy warzywa z keczupem i majonezem. Filet z kurczaka smażymy na marynacie, aż odparuje. Mieszamy z warzywami. Podajemy w bułce.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 13.09.2012 14:08
ciekawy..
Margo1 13.09.2012 14:08
ciekawy..
Agnik 12.03.2011 13:22
tego właśnie szukałam
gosia561 04.02.2011 22:53
myślałam, że to hot-dog patrząc na fotke:)
novita23 02.02.2011 21:16
fajny przepis
Tahitha 08.11.2010 05:43
Super.
Agnieszka172 20.08.2010 18:44
mniam, aż zgłodniałam,takie widoki
anja3107 10.07.2010 14:19
musi być super
sylwiachmiel 09.07.2010 08:46
musze kiedys przygotowac :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat