Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy hamburger z makrelą

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
makrela wędzona 1 szt
majonez tradycyjny 1 łyżeczka
kiełki rzodkiewki 2 łyżki
kiełki rzodkiewki 2 łyżki
pesto czerwone 1 łyżeczka
ogórek świeży 4 płasterki

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy hamburger z makrelą

Pyszne, proste, zdrowe i syte:)

(- mała bagietka pełnoziarnista, - płat wędzonej na ciepło makreli)


Bagietkę przekroiłam na pół, posmarowałam na każdej połówce majonezem i pesto. Na dolnej części bułki układałam sałatę, rybę, ogórki, kiełki i zamknęłam kanapkę górną częścią bułki.

Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 25.01.2014 17:44
Dobry taki rybny
Tanio 16.04.2013 19:40
Makrela to bardzo ciekawy i nietypowy pomysł. Smacznie wygląda z tymi kiełkami:)
rjustysia 07.04.2013 23:58
No proszę, co za odmiana :)
Malinka 06.04.2013 17:21
Bardzo oryginalny hamburger!
Ziabela 02.04.2013 16:37
zdecydowanie zdrowsza wersja klasycznej kanapki
Sylwia26 28.02.2013 18:51
ślinka leci
mufinka79 28.02.2013 18:34
Pyszny i zdrowy hamburger :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak