Przepis i sposób przygotowania na: Domowe wafle
Margarynę rozpuszczamy. Dodajemy wodę, cukier, kakao. Po zagotowaniu zdjąć . Po ostygnięciu dodać mleko. Masę wykladamy na wafle warstwowo.
Pyszne domowe wafle z masą kakaową.
margaryna | 1 kostka |
woda | 1 szklanka |
cukier | 1 szklanka |
kakao | 3 łyżki |
mleko w proszku | 2 szklanki |
wafle tortowe | 1 opakowanie |
Margarynę rozpuszczamy. Dodajemy wodę, cukier, kakao. Po zagotowaniu zdjąć . Po ostygnięciu dodać mleko. Masę wykladamy na wafle warstwowo.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: