Przepis i sposób przygotowania na: domowe pszenne krakersy
Rozwałkować cieńko na papierze do pieczenia, kroić wg, uznania.
Piec w 170 stopniach, 15 min, aż się ładnie zarumienią.
Ostudzić i wcinać.
Smacznego!
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
jajko | 2 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
kolendra mielona | 1 łyżeczka |
tymianek posiekany | 1 łyżeczka |
Kminek mielony Prymat | 1 łyżeczka |
pomidory suszone Smak | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 łyżka |
woda | 1 łyżka |
sól do smaku | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: