Składniki:
serca wieprzowe | 2-3 szt |
języki wieprzowe | 3-4 szt |
płuca wieprzowe | 0,700 dkg |
jajko | 4 szt |
cebula | 2-3 szt |
mąka | 1,5 kg |
olej | |
masło do smażenia | |
słonina na skwarki | |
pieprz | |
sól | |
czosnek | 2 ząbki |
serca wieprzowe | 2-3 szt |
języki wieprzowe | 3-4 szt |
płuca wieprzowe | 0,700 dkg |
jajko | 4 szt |
cebula | 2-3 szt |
mąka | 1,5 kg |
olej | |
masło do smażenia | |
słonina na skwarki | |
pieprz | |
sól | |
czosnek | 2 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: