Domowe Malibu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wódka

    1 l
  • wiórki kokosowe

    300 g
  • mleko skondensowane słodzone

    1
  • mleko skondensowane niesłodzone

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kokos zalewamy wódką na 3 dni. Po tym czasie odcedzamy (wiórki można zużyć potem do np. ciasteczek). Mleko niesłodzone gotujemy. Po ochłodzeniu mieszamy wódkę kokosowa z mlekami i bardzo dokładnie mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Stenka 31.03.2013 17:33
robię podobnie, ale na spirytusie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat