Przepis i sposób przygotowania na: Domowe hamburgery
Kroki postępowania
Cebulę kroimy w wiórka i dusimy na 2 łyżkach masła.
Smacznego!!!
mięso mielone | 1/2 kg |
czosnek | 2 ząbki |
ketchup łagodny | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
ketchup pikantny | 2 łyżka |
majonez | 2 łyżki |
musztarda | 1 łyżka |
bułki | |
pomidor | 1-2 szt |
sałata lodowa | |
cebula | 1 szt |
masło | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: