domowe fishburgery

domowe fishburgery

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sałata chrupiąca

    4 liście
  • ogórek

    1/2 sztuki
  • masło

    4 łyżeczki
  • majonez

    2 łyżki
  • olej do smażenia

  • paluszki rybne

    mrożone sztuk
  • chleb razowy

    4 kromki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

na rozgrzanym oleju smażę paluszki rybne na złoty kolor. Ogórka kroję w półplasterki, a cebulę w krążki. Kromki chleba smaruję masłem, obkładam liściami sałaty i plasterkami ogórka. Paluszki rybne kroję w poprzek na pół i układam na kanapkach. Na to wszystko kładę kleks z majonezu, obkładam krążkami cebuli.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

andżelika1

20.08.2012 14:03
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat