Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

domowe fishburgery

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata chrupiąca 4 liście
ogórek 1/2 sztuki
masło 4 łyżeczki
majonez 2 łyżki
olej do smażenia
paluszki rybne mrożone sztuk
chleb razowy 4 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: domowe fishburgery

na rozgrzanym oleju smażę paluszki rybne na złoty kolor. Ogórka kroję w półplasterki, a cebulę w krążki. Kromki chleba smaruję masłem, obkładam liściami sałaty i plasterkami ogórka. Paluszki rybne kroję w poprzek na pół i układam na kanapkach. Na to wszystko kładę kleks z majonezu, obkładam krążkami cebuli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 20.08.2012 14:03
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak