Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

domowe fishburgery

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata chrupiąca
4 liście
ogórek
1/2 sztuki
masło
4 łyżeczki
majonez
2 łyżki
olej do smażenia
paluszki rybne
mrożone sztuk
chleb razowy
4 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: domowe fishburgery

na rozgrzanym oleju smażę paluszki rybne na złoty kolor. Ogórka kroję w półplasterki, a cebulę w krążki. Kromki chleba smaruję masłem, obkładam liściami sałaty i plasterkami ogórka. Paluszki rybne kroję w poprzek na pół i układam na kanapkach. Na to wszystko kładę kleks z majonezu, obkładam krążkami cebuli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 20.08.2012 14:03
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak