Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe buraczki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

buraki czerwone 4 duże
cukier kryształ 1 łyzeczka
ocet 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe buraczki

Buraki obieramy i gotujemy do miękkości. Po ugotowaniu czekamy aż ostygną następnie dajemy buraki do robota kuchennego i szatkujemy na mniejsze kawałki najlepiej o małych oczkach. Gotowo starte buraczki przyprawiamy solą,cukrem oraz octem. Całość dokładnie mieszamy .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak