Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowa zapiekanka z bagietki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 sztuka
pieczarki 200 gram
masło do smażenia
szynka z kurczaka 5 plasterków
ser żółty kilka plasterków
ketchup pikantny

Przepis i sposób przygotowania na: Domowa zapiekanka z bagietki

Pieczarki umyć, obrać, pokroić w plasterki i podsmażyć na maśle. Bagietkę przekroić wzdłuż. Szynkę pokroić w paseczki i ułożyć na bagietce, następie ułozyć podsmażone pieczarki, ser żółty. Piec w piekarniku w 180 st. C. przez kilkanaście minut aż ser się roztopi, a zapiekanka będzie chrupiąca. podawac na ciepło z dodatkiem ketchupu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 01.12.2015 08:51
fajna zapiekanka
Margo1 10.10.2015 18:01
Też koniecznie muszę zrobić
Aleksandra/Olcia 07.10.2015 18:12
jest pysznie :)
Ola1young 07.10.2015 14:53
lubie takie zapiekanki
agnieszka214 07.10.2015 14:08
bardzo kuszaco wyglada mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak