Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowa pasta jajeczna

5.0
(36)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 10 szt
szczypiorek 2 pęczki
masło miękkie 1 łyżka
majonez 2 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 1/2 łyżeczki
chrzan ze słoika 1/2 łyżeczki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Domowa pasta jajeczna

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w drobna kostkę. Dodajemy szczypiorek drobno posiekany, masło, majonez, chrzan i musztardę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy aż składniki się połączą.

Podajemy z ulubionym pieczywem.

Chleba nie trzeba już smarować masłem jest go wystarczająco dużo w paście!

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rzelkazag 04.01.2015 09:47
Pasty jajeczne są przepyszne!
dollce 04.01.2015 00:08
Uwielbiam pastę jajeczną :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak