Przepis i sposób przygotowania na: DOMOWA MIELONKA
Mięso przekładamy do foliowego woreczka, Umieszczamy w szynkowarze na dwa
dni, po tym czasie parzymy w garnku z wodą przez 60 minut. Woda musi
tylko bąblować, nie wrzeć.
mięso mielone wieprzowe | 80 dag |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 łyźka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Rozmaryn suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: