Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dobra lekko pikantna sałatka z fasoli i pieczarek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona 1 puszka
korniszony 5 szt
pieczarki marynowane 1/2 słoika
oliwa
cebula
cebula dymka ze szczypiorkiem
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dobra lekko pikantna sałatka z fasoli i pieczarek

Fasole odcedzamy z zalewy. Korniszony kroimy w kosteczkę. Pieczarki odcedzamy kroimy w paseczki. składniki mieszamy , dodajemy posiekaną cebulę i dymkę. Do oliwy ok 3 łyżki dodajemy marynatę z pieczarek ok 3 łyżki , doprawiamy pieprzem i dodajemy do sałatki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak