Dobra lekko pikantna sałatka z fasoli i pieczarek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola czerwona

    1 puszka
  • korniszony

    5 szt
  • pieczarki marynowane

    1/2 słoika
  • oliwa

  • cebula

  • dymka

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasole odcedzamy z zalewy. Korniszony kroimy w kosteczkę. Pieczarki odcedzamy kroimy w paseczki. składniki mieszamy , dodajemy posiekaną cebulę i dymkę. Do oliwy ok 3 łyżki dodajemy marynatę z pieczarek ok 3 łyżki , doprawiamy pieprzem i dodajemy do sałatki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat