Dip z mango

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    20 dag
  • mango

    50 dag
  • sól

  • pieprz

  • ocet

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę obrać i pokroić w piórka.Położyć na sito i przelać wrzącą wodą.Posypać solą i odstawić na pół godz.Mango obrać,wyjąć pestkę,miąższ pokroić w kostkę.Cebulę przepłukać zimną wodą,osączyć i przełożyć do miseczki.Dodać ocet,pokrojony owoc mango i wymieszać.Doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
maciek7 09.12.2011 19:39
super
Kopiko1983 03.09.2011 20:36
Już ni się podoba!
joanna77 12.08.2011 22:41
smaczniusie
Agnik 29.06.2011 13:09
bardzo proste ;)
Marzena40 22.12.2010 09:26
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat