Dip z koprem włoskim

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Bulwa kopru włoskiego

    25 dag
  • bazylia

    1 pęczek
  • kwaśna śmietana

    4 dag
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • sól

  • anyż

    0,5 łyżeczki
  • likier anyżowy

    1,5 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bazylię opłukać,listki pokroić w paski.Koper włoski oczyścić i zetrzeć na grubej tarce.Wymieszać z bazylią,likierem anyżowym,śmietaną,sokiem z cytryny i anyżkiem.Posolić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Justyna70 20.09.2011 09:35
bardzo fajny!
aleksa123 18.09.2011 20:04
ciekawy przepis
Agnik 17.09.2011 13:34
super
agnieszka137 09.09.2011 22:49
smaczny
Kopiko1983 05.09.2011 06:38
Pyszny!
joanna77 25.08.2011 21:26
pyszny
Ania67 19.05.2011 22:55
świetny
Ania67 19.05.2011 22:55
świetny
m1monika 12.02.2011 16:32
super!!!
Marzena40 18.12.2010 15:39
mniam mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat