Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dip pikantny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jogurt bałkański 25 dag
keczup pikantny 1/2 szkl
Chrzan śmietankowy Smak 3 łyżki
szczypiorek usiekany 3 łyżki
sól
cukier

Porada

Jogurt bałkański możemy zastąpić serkiem homogenizowanym.

Przepis i sposób przygotowania na: dip pikantny

jogurt połączyć z keczupem, dodać chrzan, szczypiorek i starannie wymieszać. Doprawić do smaku solą i cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak