Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip paprykowo- cebulowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 1 sztuka
cebula czerwona 1 sztuka
parówki cienkie 2 sztuki
bagietka 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip paprykowo- cebulowy

Paprykę i cebulę kroimy w kosteczkę ,doprawiamy - miksujemy na prawie gładką masę. Odsączamy z nadmiaru soków. Bagietkę kroimy na kromki , układamy kawałki ugotowanej i pokrojonej parówki , cebuli i papryki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SzczyptaChili 19.12.2015 17:47
Polecam także do pieczonych mięs i sosu na spód do pizzy :)
cukiereczek 13.12.2015 18:09
idealne do np. wędlin
Lucan 13.12.2015 15:57
ciekawy do przekąsek:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak