Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip majonezowo-jogurtowy z koperkiem i kolorowym pieprzem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez tradycyjny 4 łyżki czubate
jogurt naturalny 150 ml
koperek 1/2 pęczka
Pieprz kolorowy Prymat w młynku do smaku
sól do smaku

Porada

Dipy dobrze jest odstawić do lodówki na kilkanaście minut by przeszły smakami

Przepis i sposób przygotowania na: Dip majonezowo-jogurtowy z koperkiem i kolorowym pieprzem

Do miseczki przekładamy majonez wraz z jogurtem, dodajemy do smaku sól oraz świeżo zmielony pieprz kolorowy. Koperek siekamy dość drobno, dodajemy do dipu - całość dokładnie mieszamy do połączenia składników.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 06.05.2014 07:23
Maje smaki, pycha :)
bazylka 05.05.2014 22:42
Bardzo lubię taki sos,no może mniej pieprzu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak