Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip lubczykowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 3 szt
lubczyk świeży 1/3 szklanki
czosnek 1 ząbek
Pieprz biały mielony Prymat 1 szczypta
sól do smaku
serek homogenizowany 200 (naturalny)

Przepis i sposób przygotowania na: Dip lubczykowy

Do rozdrabniacza wrzucić posiekany lubczyk, ząbek czosnku, ziemniaki i i serek homogenizowany. Zmiksować. Doprawić sola i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 13.09.2011 09:29
o coś innnego
Anna169Hosz 05.02.2011 20:41
Tak tylko liście, łodyżki bywają włókniste.
pacpaw 05.02.2011 12:52
z lubczyka bierzemy tylko liście?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak