Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip koperkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
kwaśna śmietana 1/2 szklanki
koper świeży 2 łyżki
sok z cytryny 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dip koperkowy

W miseczce wymieszać majonez ze śmietaną. Koperek siekamy na drobno i dodajemy do majonezu i śmietamy i wszystko dobrze mieszamuy. Następnie dodajemy sok ze świeżej cytryny oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko razem mieszamy i wstawiamy do lodówki na 2 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 22.11.2013 13:13
bardzo lubię dip koperkowy
pestka 27.10.2013 08:44
taki też mi smakuje
gusia1000 26.10.2013 00:19
Dobry taki.
kanu83 30.09.2013 18:22
naprawdę świetny
Barbara777 22.09.2013 13:59
pycha dip:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak