Dip koperkowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    3 łyżki
  • kwaśna śmietana

    1/2 szklanki
  • koper świeży

    2 łyżki
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

W miseczce wymieszać majonez ze śmietaną. Koperek siekamy na drobno i dodajemy do majonezu i śmietamy i wszystko dobrze mieszamuy. Następnie dodajemy sok ze świeżej cytryny oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko razem mieszamy i wstawiamy do lodówki na 2 godziny.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bernadeta1 22.11.2013 13:13
bardzo lubię dip koperkowy
pestka 27.10.2013 08:44
taki też mi smakuje
gusia1000 26.10.2013 00:19
Dobry taki.
kanu83 30.09.2013 18:22
naprawdę świetny
Barbara777 22.09.2013 13:59
pycha dip:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat